- Corporate Desk online: Dit is de applicatie zelfs op cloud. Hierin vind je Corporate Desk (huidige versie in productie) en Corporate Desk Dev (dat is de versie die is "under development" => wanneer wij moeten iets tonen voor de launch naar de klanten)

- Corporate Desk backoffice: Op onze website (om de configuratie van de klanten te zien, te veranderen, enz.):
op onze website

Gewoon gaan naar www.corporate.be
Dan => op login klikken
Eerste lijn: Loginnaam (zie bitwarden)
Tweede lijn: Paswoord (zie bitwarden)

Om een fiche van de klant te zien ga je boven rechts onder "Corporate" en dan "Licences"

=> hierin kan je een klant vinden, zijn fiche zien (Voir) en EDIT (Edit). Elke module werkt apart met een specifieke aantal gebruikers.

Jij kan bijvoorbeeld een klant hebben die een BTW-aangifte module gebruikt met 2 gebruikers en een fiche module met 5 gebruikers.

Opletten: als er geen einddatum is voor één module is dan deze module voor altijd verkrijgbaar.

Er is ook een tekstvak waar je in kan schrijven wat jij deed: bv. verlenging van deze licentie voor één maand.

Informatie over het programma kan je vinden:

1. Onder « Hulp » tab => « Historisch overzicht van de releases »
    Dat is kortom de nieuwe functionaliteiten/updates die toegevoegd zijn

2. Onder « Hulp » tab  => « Inhoud »
    Vanaf het moment dat jij in één module bent (tab in het groen bv. als jij klikt op BTW-Aangiften) dan krijg je de hulpbestand van deze specifieke module.