Hier een korte uitleg over hoe je een nieuwe FAQ kan aanmaken.

In het menu links, ga je naar het "boekje"

Dan kom je op dit scherm uit:

Zeker zien dat je in de Engelse versie zit. Dat kan je zien rechtsboven (op het scherm hierboven zitten we in de Nederlandstalige versie.

Eens het in het Engels staat, kan je een nieuwe “solution” maken.

Op “new article” klikken

En dan kom je hier op uit:

Onder 3 templates kan je de Folder kiezen waar uw nieuwe FAQ terecht moet komen.

Eens je de folder hebt gekozen, kan je de tekst toevoegen (je moet altijd iets typen in de tekstvakken om te kunnen opslaan)

Titel en tekst toevoegen en dan ofwel SAVE ofwel Publish (als het op de site (helpdesk) mag komen)

Dan bij templates kies je:

• Nederlands: voor de Nederlandse versie
  • Frans: voor de Franse versie.
  • De Engelse versie is de hoofdversie (daar kan je dan copy paste doen bv)
    Deze versie moet je niet publiceren op de website. (nog niet ;))

Bij vragen, mag je mij altijd contacteren ;)