Nieuwe bestellingen komen binnen via de website: https://www.lbrp.be/admin/e-commerce

Wat moet je doen in ACCOWIN?

• V2 factuur aanmaken + Vermelden indien het een online aankoop is + online factuur nummer vermelden
  • Abonnement aanmaken

• Licentie in orde brengen: Klant moet dit eerst aanvragen (zie mail voorbeeld) en indien de betaling is ontvangen.
  • Vermelding van online aankoop ID in de memo van de klantenfiche

• Bevestiging sturen naar de klant

Mail naar klant (NL):

Beste,

Bedankt voor uw bestelling van Finasset.

In bijlage de handleiding hoe u Finasset kunt downloaden, installeren en de licentie aanvragen.

U kunt Finasset reeds downloaden, installeren, configureren en data ingeven.

U kan Finasset downloaden via volgende link : FinassetSetup.exe

De licentie kan worden aangevraagd via het menu  : About – Licentie, knop “licentie aanvragen”

Bij aanvraag van de licentie moet u klantcode <xxxx> gebruiken.

Als wij uw licentieaanvraag ontvangen hebben, koppelen we deze aan uw PC/Server.

U ontvangt dan een bevestigingsmail, de licentie kan u activeren via het menu : About – Licentie, knop “licentie opvragen”

Mail naar klant (FR)

Bonjour,

Merci d'avoir commandé Finasset.

Vous trouverez ci-joint les instructions pour le téléchargement, l'installation et la licence de Finasset.

Vous pouvez déjà télécharger Finasset, l'installer, le configurer et saisir des données.

Vous pouvez télécharger Finasset via le lien suivant: FinassetSetup.exe

La licence peut être demandée via le menu : About - licence, bouton "demander une licence".

Vous devez utiliser le code client <xxxx>lors de la demande de licence.

Dès que nous aurons reçu votre demande de licence, nous la relierons à votre PC/serveur.

Vous recevrez ensuite un e-mail de confirmation. Vous pouvez activer la licence via le menu : About - Licence, bouton "Reclamer une licence".

Bijlage in de mail

• Installatie handleiding
  • Finasset handleiding
  • Online factuur